| Poprzedni temat :: Następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
brainw0rker Hetman

|
Wysłany: Sro Cze 28, 2006 9:31 pm Temat postu: |
|
|
|
[mod.K_M_K] moderator nie f r a j e r, nie toleruje c h a m s t w a
PS No to teraz pozostaje mi tylko spuścić łeb i samemu poprosić o bana... _________________ W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić? |
|
| Powrót do góry |
|
bigran Hetman

|
|
| Powrót do góry |
|
tpp Hetman

|
Wysłany: Czw Cze 29, 2006 5:36 am Temat postu: |
|
|
|
Wszyscy mogą określać stan techniczny serwera szachowego mianem "zesrał się", natomiast już nie mogą bawić się tym stwierdzeniem ciesząc się, że nie jest wygwiazdkowywane. W jednym przypadku jest to określenie faktu, w drugim zabawa nowym poznanym słowem. _________________ Myślenie jest rzeczą ludzką więc myśl gdy jesteś człowiekiem.
www.kolegiumsedziow.prv.pl - konkurs Przepisów gry. Zapraszam, Tomasz Ptaszyński |
|
| Powrót do góry |
|
K_M_K Hetman

|
Wysłany: Czw Cze 29, 2006 8:13 am Temat postu: |
|
|
|
A ja bym dodał jeszcze raz kolejną prośbę o bardziej delikatne słownictwo. _________________ Im dłużej żyję, tym staję się coraz bardziej sentymentalny. |
|
| Powrót do góry |
|
bigran Hetman

|
Wysłany: Czw Cze 29, 2006 9:04 am Temat postu: |
|
|
|
OK, no więc wygląda na to, że moderator ma - DELIKATNIE mówiąc - "cosiki" w oczach  . |
|
| Powrót do góry |
|
The Sant$ Nowy

|
Wysłany: Czw Cze 29, 2006 10:02 am Temat postu: |
|
|
|
Miłej roboty  I właśnie nabiłem post. Czekam na karę |
|
| Powrót do góry |
|
brainw0rker Hetman

|
Wysłany: Czw Cze 29, 2006 11:31 am Temat postu: |
|
|
|
[mod.K_M_K] _________________ W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić? |
|
| Powrót do góry |
|
K_M_K Hetman

|
Wysłany: Czw Cze 29, 2006 11:40 am Temat postu: |
|
|
|
Bardzo proszę, Brainw0rker, o nie robienie "na złość". OK? _________________ Im dłużej żyję, tym staję się coraz bardziej sentymentalny. |
|
| Powrót do góry |
|
brainw0rker Hetman

|
Wysłany: Czw Cze 29, 2006 11:43 am Temat postu: |
|
|
|
| brainw0rker napisał: | [mod.K_M_K] moderator nie f r a j e r, nie toleruje c h a m s t w a |
| K_M_K napisał: | | A ja bym dodał jeszcze raz kolejną prośbę o bardziej delikatne słownictwo. |
Ależ [mod.K_M_K] _________________ W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić? |
|
| Powrót do góry |
|
K_M_K Hetman

|
Wysłany: Czw Cze 29, 2006 11:50 am Temat postu: |
|
|
|
Temat tymczasowo zamknięty. Nigdy nie byłem przeciwny dyskusji o cenzurze na forum (moderowaniu forum), i nigdy nie zamykałem tego tematu. Toteż dzisiejsze posunięcie proszę traktować jako chwilowe, mające służyć opanowaniu emocji niektórych użytkowników forum. Uważam, że przy pisaniu zwyczajnych postów naprawdę można uniknąć np. wyrazów na "k", używanych jako "przecinki" w zdaniu. Poza tym nie widzę powodu, poza złośliwością, aby upierać się przy kolejnym (po mojch wcześniejszych interwencjach) wrzucaniu na forum takich tekstów-aluzja do konkretnej osoby. _________________ Im dłużej żyję, tym staję się coraz bardziej sentymentalny. |
|
| Powrót do góry |
|
|