ja zamieściłem ten post w temacie o FICS-ie, a nie w ogłoszeniach o prośbie i pomocy, no bo przecież chciałem grać na FICS-ie.
czy ten temat o turnieju i zarówno o moim zgłoszeniu/zapotrzebowaniu na grę na FICS-ie jest nieodpowiedni?
w każdym razie i obojętnie jak jest, moje zaproszenie pozostaje aktualne.
ja zamieściłem ten post w temacie o FICS-ie, a nie w ogłoszeniach o prośbie i pomocy
Hahaha .
Musisz się do tego przyzwyczajać.
Tutaj moderatorzy ZAWSZE lepiej od Ciebie wiedzą, gdzie chciałeś umieścić swój post i NIGDY nie skonsultują z Tobą swoich, bardzo często bzdurnych decyzji.
Jutro ten Twój post może się znaleźć w wątku "Dlaczego popieram manifestacje"
Mój zaś może całkowicie zostać usunięty, oczywiście bez żadnego słowa ze strony modów.
Dlatego jak tylko dokończę turniej forumowiczów w powolniaku dam sobie ostatecznie spokój z forum, po którym pląsają tacy niedowartościowani moderatorzy!
Totalny bezsens przenosić propozycję gry czy szukania chętnych do gry do działu "Ogłoszenia".Najzupełniej słusznie zamieściłeś atek swój post w temacie FICSa.Gdybym chciał zagrać z kimś na FICS , właśnie w takim temacie bym o tym napisał a gdyby ktoś mi to utrudniał , na tydzień dostałby materiału do kasowania i moderowania
Tak przy okazji pozdrowienia od braina dla "wszystkich obu" moderatorów.
PS.Mam nadzieję brain , że ręce już przestały boleć _________________ NASZ DZIENNIK
Ostatnio zmieniony przez estoril dnia Sob Lut 23, 2008 9:06 pm, w całości zmieniany 1 raz
Tutaj moderatorzy ZAWSZE lepiej od Ciebie wiedzą, gdzie chciałeś umieścić swój post i NIGDY nie skonsultują z Tobą swoich, bardzo często bzdurnych decyzji.
Gentlemen, spokojnie... .
ja naprawdę nie wiem, jak było kiedyś. może było inaczej, a może nie. mnie bardzo serdecznie przyjęli zarówno i tpp i KMK. innych moderatorów nie znam.
tpp pytał mnie przykładowo, czy przenieść moje bzdurne tematy o Kinie Polskim czy cytatach szachowych, jak sam to zdefiniowałem, bo nikt nie chciał na nie odpowiadać; w naszej wymianie korespondencji na priv, z działu testowego na forum ogólne. i przeniósł. oba tematy.
a, że oba moje tematy to porażka totalna, to już inna sprawa.
także jest dobrze. a jak jest dobrze, to nie należy czegoś zmieniać na siłkę.
a może moderator pokusi się o inny temat czy wątek dla tych, którzy chcą pograć na FICS-ie, a są początkującymi forumowiczami czy graczami lub tak jak radzi Wojtzuch?
Ja jestem spokojny. Mało tego świetnie się bawię czytając Twoje posty, gentleman.
Skoro tak dobrze i sympatycznie wypisuje Ci się wiadomości na priv z moderatorami, to po jaką cholerę oznajmiasz publicznie, że post który napisałeś znalazł się w innym temacie niż zamierzałeś. No i na koniec w ogóle skwitowałeś zasadność swojego postu w jakimkolwiek temacie
Trzeba było walić na priv do modów i tam się wszytkiego dowiedzieć. Skoro już zdecydowałeś się napisać publicznie, to bądź łaskaw mnie nie usadzać swoim kolejnym postem
Też pozdrawiam. Serdecznie.
ja zamieściłem ten post w temacie o FICS-ie, a nie w ogłoszeniach o prośbie i pomocy, no bo przecież chciałem grać na FICS-ie.
czy ten temat o turnieju i zarówno o moim zgłoszeniu/zapotrzebowaniu na grę na FICS-ie jest nieodpowiedni?
Post zamieściłeś w temacie "powolniaka", czyli było to odstępstwo od głównego wątku. A że ten poboczny watek może się rozwinąć to by mocno zaśmiecił temat o turnieju.
Twój wpis przeniosłem z sugestią wojtzucha.
Ewentualnie można zrobić osobny temat na wyzwania na FICS. _________________ Myślenie jest rzeczą ludzką więc myśl gdy jesteś człowiekiem.
www.kolegiumsedziow.prv.pl - konkurs Przepisów gry. Zapraszam,Tomasz Ptaszyński