| Poprzedni temat :: Następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
petrosjan Hetman

|
|
| Powrót do góry |
|
JJThompson Hetman

|
|
| Powrót do góry |
|
brainw0rker Hetman

|
Wysłany: Czw Mar 13, 2008 9:12 pm Temat postu: |
|
|
|
Płodny się zrobiłeś ostatnimi czasy tu na forum petrosjanku niby, nie przymierzając, Kraszewski, ale widać Ci już pomysłów nie staje bo takie bzdety wypisujesz że czytać się tego nie da. Ja jak widzę na głównej że Twój wpis jest ostatni w temacie to nawet już tego nie otwieram, tu mnie JJ zmylił. Ten temat dobitnie świadczy że coś palisz ewentualnie wąchasz - może i Luke będzie Ci mówił królu, może i złoty królu, może i lodzik Ci się trafi - ale czy warto żeby stu innych czytelników tego tematu mówiło Ci "zajob"? _________________ W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić? |
|
| Powrót do góry |
|
petrosjan Hetman

|
Wysłany: Czw Mar 13, 2008 9:20 pm Temat postu: |
|
|
|
Kiedy ja właśnie bez palenia, ani wąchania taki jestem... Stan w jaki inni wprowadzają się różnymi środkami jest u mnie czymś naturalnym... Wiem że ostatnio moje posty mają 0 wartość szachową, ale jakoś muszę odreagować próbę zerwania z grami MMOG i znaleść sobie jakieś zastępcze forum dla swoich postów... Padło więc na szachistę  . Dajcie mi troszkę czasu na uspokojenie i wspierajcie jeśli możecie zamiast krytykować  . _________________ Jestem kompiarzem... Dlaczego ? Bo na kurę nie wchodzę z playstation, tylko kompa... <brecht ze wszystkich wyzywających od kompiarzy>. |
|
| Powrót do góry |
|
lk85 Hetman

|
Wysłany: Czw Mar 13, 2008 10:21 pm Temat postu: |
|
|
|
| JJThompson napisał: | | Zapraszamy w takim razie obu kolegów do powolniaka ; ) |
My gramy tylko na kurniku .
brainworker żaden lodzik w grę nie wchodzi no chyba, że petrosjan ogra mnie kilka razy z rzędu . |
|
| Powrót do góry |
|
brainw0rker Hetman

|
Wysłany: Czw Mar 13, 2008 10:39 pm Temat postu: |
|
|
|
Jak tak to trzymam kciuki. _________________ W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić? |
|
| Powrót do góry |
|
tpp Hetman

|
|
| Powrót do góry |
|
brainw0rker Hetman

|
Wysłany: Czw Mar 13, 2008 11:38 pm Temat postu: |
|
|
|
Za kilka zwycięstw z rzędu. Wręcz zostałem jego największym kibicem. _________________ W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić? |
|
| Powrót do góry |
|
byk Hetman

|
Wysłany: Pią Mar 14, 2008 7:43 am Temat postu: |
|
|
|
| lk85 napisał: | żaden lodzik w grę nie wchodzi no chyba, że petrosjan ogra mnie kilka razy z rzędu . |
Warto wyłuszczyć chyba tą deklarację .
Lk85.
Pamiętaj, żeby w końcówce policzyć warianty - żeby zaskoczenia nie było . _________________ wykształciuch, łże elita, kiedyś będę oligarchą |
|
| Powrót do góry |
|
chess_amator Goniec

|
Wysłany: Pią Mar 14, 2008 10:41 am Temat postu: |
|
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
brainw0rker Hetman

|
Wysłany: Pią Mar 14, 2008 11:51 am Temat postu: |
|
|
|
| chess_amator napisał: | | Mam nadzieje, ze lodzik bedzie z pyszna smietanka |
Jestem pewny że Lukowi będzie smakowała  _________________ W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić? |
|
| Powrót do góry |
|
petrosjan Hetman

|
Wysłany: Pią Mar 14, 2008 1:55 pm Temat postu: |
|
|
|
Mam złą wiadomość Panowie... Ktoś mi się zbiesił i neta odłączył... Od poniedziałku mam nie mieć internetu :/. _________________ Jestem kompiarzem... Dlaczego ? Bo na kurę nie wchodzę z playstation, tylko kompa... <brecht ze wszystkich wyzywających od kompiarzy>. |
|
| Powrót do góry |
|
wladek Hetman

|
Wysłany: Pią Mar 14, 2008 5:59 pm Temat postu: |
|
|
|
| petrosjan napisał: | | Mam złą wiadomość Panowie... Ktoś mi się zbiesił i neta odłączył... Od poniedziałku mam nie mieć internetu :/. |
Dobra wiadomosc dla Petrosjana ...
Walcz posiada dwie kafejkin internetowe.
Petrosjan przy okazji pozna wiecej ludzi w Walczu.
Zareklamuje ze jest Idolem forum :Szachista"
Efekt bedzie taki ,ze 20 amatorow szachowych z Walcza bedzie sie tu logowalo...
Petrosjan bedzie zmuszony zalozyc szkolke Szachowa w Walczu.
Podsumowanie;
Same korzysci z nieposiadania internetu w domu... _________________ puzzle,strony,szachy,diagramy |
|
| Powrót do góry |
|
Old_meb Nowy

|
Wysłany: Czw Mar 20, 2008 10:03 pm Temat postu: |
|
|
|
Pomimo tego, iż petriosan nie trzyma sie zbytnio tematu szachowego, uważam, że wnosi ciekawy akcent w to forum ^^ przynajmniej jest zabawnie, tak więc nie bądźcie tacy mało taktowni i za to go nie besztajcie  Pozdrawiam serdecznie
Ps. a tak poza tym to ON ma NAJWIĘKSZEGO! (avatara- dla ścisłości xP) _________________ Wszyscy jesteśmy rodziną. |
|
| Powrót do góry |
|
petrosjan Hetman

|
Wysłany: Pią Mar 21, 2008 9:55 am Temat postu: |
|
|
|
No pewnie, że nie powinni mnie besztać... Ba, powiem więcej - powinni dbać o mnie... I pomyśleć że nie ma mi nawet kto do sklepu po chleb pójść...  . Już widzę oczami wyobraźni barinw0rkera skaczącego mi rano po bułki, tpp odkurzającego mi mieszkanie, a chess_amatora zmywającego gary... Przyznać się kto gotować umie, bo podział obowiązków jeszcze nie skończony...  . Eeehh... rozmażyłem się  . _________________ Jestem kompiarzem... Dlaczego ? Bo na kurę nie wchodzę z playstation, tylko kompa... <brecht ze wszystkich wyzywających od kompiarzy>. |
|
| Powrót do góry |
|
|