| Poprzedni temat :: Następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
wesw Nowy
|
Wysłany: Sob Maj 03, 2008 12:09 am Temat postu: www.eszach.pl -centralna wyszukiwarka turniejów szachowych |
|
|
|
Nareszcie profesjonalna wyszukiwarka turniejów szachowych, sprofilowana wyłącznie na wyszukiwanie turniejówszachowych miejsc, w którym możesz zagrać w szachy i spotkać się z szachistami, a nie kolejna witryna "o wszystkim" |
|
| Powrót do góry |
|
wladek Hetman

|
Wysłany: Sob Maj 03, 2008 10:22 pm Temat postu: |
|
|
|
Witryna jest o turniejach abstrakcyjnych
Ksiezycowych. _________________ puzzle,strony,szachy,diagramy |
|
| Powrót do góry |
|
wojtzuch Hetman

|
Wysłany: Sob Maj 03, 2008 10:35 pm Temat postu: |
|
|
|
Czy to, które miasta są na liście rozwijalnej, zależy od listy turniejów, czy może brak... Łodzi oznacza, że posucha, o której kiedyś pisałem, sięgnęła szczytu? _________________ "wojtzuch" piszemy od małej litery. |
|
| Powrót do góry |
|
wladek Hetman

|
Wysłany: Sob Maj 03, 2008 10:44 pm Temat postu: |
|
|
|
| wojtzuch napisał: | | Czy to, które miasta są na liście rozwijalnej, zależy od listy turniejów, czy może brak... Łodzi oznacza, że posucha, o której kiedyś pisałem, sięgnęła szczytu? |
Praktycznie ,tylko we Wroclawiu cos sie dzieje z Szachami > Pozytywnego
Ps.
Moze jeszcze gdzies w innych miejscowoesciach?
Jesli tak ,to prosze o napisanie i zareklamowanie Turniejow i dzialaczy szachowych.
Mysle ,ze nie bedzie ich wiele... _________________ puzzle,strony,szachy,diagramy |
|
| Powrót do góry |
|
Zielarz Pion

|
Wysłany: Nie Maj 04, 2008 8:34 am Temat postu: |
|
|
|
| wojtzuch napisał: | | Czy to, które miasta są na liście rozwijalnej, zależy od listy turniejów, czy może brak... Łodzi oznacza, że posucha, o której kiedyś pisałem, sięgnęła szczytu? |
Przykre bardzo ze w Lodzi nic sie nie dzieje. _________________ "How many times I told ya play your position small soldier" |
|
| Powrót do góry |
|
Warcabista Pion

|
Wysłany: Nie Maj 04, 2008 11:17 am Temat postu: |
|
|
|
W Warszawie jest nieźle z turniejami. Ciekaw jestem kiedy w tym roku będzie GP z turniejami klasyfikacyjnymi, jak było w poprzednich latach. Mam nadzieję, że zrobią i w tym roku. _________________ "Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat i ludzka głupota. Mam wątpliwości co do wszechświata". Albert Einstein |
|
| Powrót do góry |
|
|