Wysłany: Sob Maj 17, 2008 5:56 pm Temat postu: Uzależniające gry internetowe ?
Właśnie dostałem wiadomość w grze khanwars od administratora i o ile dobrze zrozumiałem z niemieckiego, to coś marudzi że gram już w to - w ciągu ostatniej doby - 18 h i jak przekroczę 21, to mnie zablokuje i wyśle na przymusowe 6 h odpoczynku... W weekend kurde... Dranie... . _________________ Jestem kompiarzem... Dlaczego ? Bo na kurę nie wchodzę z playstation, tylko kompa... <brecht ze wszystkich wyzywających od kompiarzy>.
Petrosjan opanuj swoja strone internetowa.
Ustaw wiecej zabawek ,obrazkow dla dzieci (diagramow szachowych)
Graj tylko sporadycznie na kurniku.
Ps.
Kiedys bylem uzalezniony od "Yahoo szachowego" nastepnie od "kurnika szachowego" teraz mam inne uzaleznienie Nauka polskich szachistow po przez "diagramy szachowe".
Moze ma Ktos jeszcze dla mnie inne propozycje "Uzaleznienia" .Chetnie je zastosuje ,jak beda mialy sens Szachowy. _________________ puzzle,strony,szachy,diagramy
Moze ma Ktos jeszcze dla mnie inne propozycje "Uzaleznienia" .Chetnie je zastosuje ,jak beda mialy sens Szachowy.
Ja mam pewien pomysł. Organizuj turnieje rankingowe w szachach klasycznych na Śląsku, najlepiej z Chorzowie, Zabrzu lub w Katowicach . Jak lk nie grał w turniejach, to tych było mnóstwo w Zabrzu, a jak mi się zachciało grać, to w Zabrzu od długiego czasu nie ma ani jednego turnieju, w którym można podwyższyć kategorię, poprawić elo .
Moze ma Ktos jeszcze dla mnie inne propozycje "Uzaleznienia" .Chetnie je zastosuje ,jak beda mialy sens Szachowy.
Ja mam pewien pomysł. Organizuj turnieje rankingowe w szachach klasycznych na Śląsku, najlepiej z Chorzowie, Zabrzu lub w Katowicach . Jak lk nie grał w turniejach, to tych było mnóstwo w Zabrzu, a jak mi się zachciało grać, to w Zabrzu od długiego czasu nie ma ani jednego turnieju, w którym można podwyższyć kategorię, poprawić elo .
Turnieje szachowe po to sie robi,aby poznac szachy i Szachy reklamowac. To jes glowny cel Reklama szachow i Szkola szachow.
Pozostale rowniez wazne cele ,to cele poszczegolnych szachistow.
Ktorzy staraja sie o nagrody o kategorie szachowe i o ELO i rowniez emocje z tym zwiazane.
Sedziowie szachowi ,zas tylko potrza aby cos uciulac na turnieju z kasy.
Tak widzimy ,ze rozni ludzie maja rozne cele...
Cel najwazniejszy reklama Szachow ,prawie nikogo nie obchodzi.
Dlatego nie obchodzi ,bo nie rozumiemy szachach. _________________ puzzle,strony,szachy,diagramy