Podoba mi się tempo tych turniejów, bo mogę zamienić kilka zdań w trakcie partii.
Mógłbym wpadać też na kolejne jeśli dobrze zorganizuję sobie czas... tylko musi być jakaś lepsza obsada. Bez urazy druga połowa tabeli... ale z pierwszej połowy grał tylko sycylek, a chętnie bym zagrał z lukiem, keino i liderem demonem. Specjalne publiczne gratulacje dla tego, który mnie ogra.
Podoba mi się tempo tych turniejów, bo mogę zamienić kilka zdań w trakcie partii.
Mógłbym wpadać też na kolejne jeśli dobrze zorganizuję sobie czas... tylko musi być jakaś lepsza obsada. ...chętnie bym zagrał z lukiem, keino i liderem demonem.Specjalne publiczne gratulacje dla tego, który mnie ogra.
ARE YOU absolutelly sure? Nie kus demona, bo kazdy kto zna demona (zwlaszcza Mati) wie, ze jak sie demona wq** [wqreci ] to moze byc niewesolo. Oczywiscie rozumiem, ze wymiatasz elegancko 1 reka, niemniej pamietaj, ze lider moze zmienic postanowienie (ze do konca miesiaca nie bedzie grasz na necie w szachy) i zrobic wyjatek sprawiajac, ze bedziesz zmuszony PUBLICZNIE pogratulowac zwyciezcy! . Dlatego zapytuje po raz kolejny czy JESTES pewien tego co napisales czy tez z rozpedu walnales? _________________ Szachowy amator. Szachy jako swietna, lecz mocno skomplikowana gra.
Jestem absolutnie siur co do mojej deklaracji.
Tylko jutro na pewno nie zagram bo będę cierpiał po traumatycznej porażce z petrosjanem w pewnym turnieju.