| Poprzedni temat :: Następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
estoril Hetman

|
|
| Powrót do góry |
|
petrosjan Hetman

|
Wysłany: Czw Lip 05, 2007 7:58 pm Temat postu: |
|
|
|
Taaa, szczególnie muchomory...  . _________________ Jestem kompiarzem... Dlaczego ? Bo na kurę nie wchodzę z playstation, tylko kompa... <brecht ze wszystkich wyzywających od kompiarzy>. |
|
| Powrót do góry |
|
estoril Hetman

|
|
| Powrót do góry |
|
petrosjan Hetman

|
Wysłany: Czw Lip 05, 2007 9:10 pm Temat postu: |
|
|
|
Ok, dzieki. Chyba rzeczywiscie go sobie daruje... Z ciekawosci jednak poczekam na oficjalna odpowiedz tpp...  . Pozdrawiam. _________________ Jestem kompiarzem... Dlaczego ? Bo na kurę nie wchodzę z playstation, tylko kompa... <brecht ze wszystkich wyzywających od kompiarzy>. |
|
| Powrót do góry |
|
K_M_K Hetman

|
Wysłany: Pią Lip 06, 2007 9:08 am Temat postu: |
|
|
|
Nalot na czekoladzie nie jest szkodliwy, bo nie jest pleśnią. Taki nalot często samoistnie robi się na wyrobie, wyprodukowanym z czekolady kiepskiej jakości, lub takiej która była przechowywana w zbyt wysokiej temperaturze. _________________ Im dłużej żyję, tym staję się coraz bardziej sentymentalny. |
|
| Powrót do góry |
|
Ediii Hetman

|
Wysłany: Pią Lip 06, 2007 1:11 pm Temat postu: |
|
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
petrosjan Hetman

|
Wysłany: Pią Lip 06, 2007 7:53 pm Temat postu: |
|
|
|
Zabrzmialo jak hasło wyborcze  . Kiedyś darli się 3xtak, a teraz że 5 niezbyt równa się jednemu  . Dzięki K_M_K  . Nie miałem serca go wczoraj wywalić i tak sobie leżał dobe otwarty na wierzchu. Na szczęście był chłodno, deszczowo i żadne żyjątka nie zdążyły mi go wynieść  . Mam nadzieję ze mnie szlag nie trafi po tym batoniku  . Jakby co, to K_M_K pomnik stawia...  . _________________ Jestem kompiarzem... Dlaczego ? Bo na kurę nie wchodzę z playstation, tylko kompa... <brecht ze wszystkich wyzywających od kompiarzy>. |
|
| Powrót do góry |
|
skemup Pion

|
Wysłany: Nie Cze 01, 2008 1:43 pm Temat postu: |
|
|
|
| pakuszka napisał: | czas na zagadke logiczna:
w ciemnym pokoju, na stole mamy 3 kapelusze biale i 2 czarne; |
Pytanie jak bardzo ciemny to pokój, no bo w takim naprawdę ciemnym wszystkie są czarne  _________________ Szachy jak życie jest sztuką wyboru. |
|
| Powrót do góry |
|
skemup Pion

|
Wysłany: Sro Cze 11, 2008 11:22 am Temat postu: |
|
|
|
dodam że na czas Euro _________________ Szachy jak życie jest sztuką wyboru. |
|
| Powrót do góry |
|
Zielarz Pion

|
Wysłany: Sro Cze 11, 2008 2:51 pm Temat postu: |
|
|
|
Maja byc jakos chronione granice.Ja 17 czerca jade do Austrii to tez musze sie dowiedziec. _________________ "How many times I told ya play your position small soldier" |
|
| Powrót do góry |
|
mattihau Hetman

|
Wysłany: Sro Cze 11, 2008 3:10 pm Temat postu: |
|
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
petrosjan Hetman

|
Wysłany: Sro Cze 11, 2008 4:07 pm Temat postu: |
|
|
|
Jaki jest szczyt uprzejmości  . _________________ Jestem kompiarzem... Dlaczego ? Bo na kurę nie wchodzę z playstation, tylko kompa... <brecht ze wszystkich wyzywających od kompiarzy>. |
|
| Powrót do góry |
|
skemup Pion

|
Wysłany: Sro Cze 11, 2008 8:01 pm Temat postu: |
|
|
|
"lub" to bardzo wazne slowo, zeby nie było to nie ja sie rozbijam tylko znajomi...
dzieki matthiau
1 pytanie zaoszczedzono  _________________ Szachy jak życie jest sztuką wyboru. |
|
| Powrót do góry |
|
Vishy Goniec

|
Wysłany: Sro Cze 11, 2008 8:10 pm Temat postu: |
|
|
|
| skemup napisał: | | "lub" to bardzo wazne slowo, |
To brzmi prawie jak "lub czasopisma..." _________________ Pewność, że Bóg istnieje, pewność, która nadaje sens życiu, jest znacznie bardziej pociągająca niż możność czynienia zła bezkarnie.
 |
|
| Powrót do góry |
|
lk85 Hetman

|
Wysłany: Sob Sie 16, 2008 1:08 am Temat postu: |
|
|
|
| acidity napisał: | | lk85 napisał: | | Na niższych poziomach kompy grają bardzo dziwnie, np. jeden woli gońca od wieży, inny poświęca hetmana za wieżę itd., więc nie ma co się sugerować tym rankingiem. Jak chcesz się sprawdzić to polecam kurnik.pl . Tam do osiągniętego rankingu dodaj sobie 200 pkt. i wyjdzie Ci szacunkowy ranking, jaki powinieneś mieć w realu. | Kolega powie, że znów się jego czepiam, ale... W ubiegłym roku podczas wakacji syn założył sobie nick i w 2 tygodnie dobił do 2150 na kurze... ale to wcale nie oznacza że gra na 2350  |
Dawno mnie na forum nie było, ogólnie ostatnio nie wiedzieć czemu wogóle nie chce mi się grać, mam dosyć szachów(ostatnią partię grałem pod koniec czerwca). Miałem się już tutaj nie wypowiadać, bo aktualnie gracze z V-III kat. rządzą tu na forum z tego co widzę, więc musiałbym się wykłócać niemal w każdym poście, ale na ten post odpowiem.
Jeśli Krystian zrobił na kurniku uczciwie 2150, to ja rzucam 25 metrów kulą . Jego wyniki w turniejach w realu w ostatnim czasie są żenujące, średnia to chyba ok. 2000(elo zresztą takie same), więc czym tu się chwalić? Na dodatek jego forma to jedna wielka huśtawka, zero regularności. I ktoś taki miałby mieć 2150 na kurniku czyli serwerze, gdzie taki ranking mają średniej klasy(ok. 2700 siła gry) kompy? Widać było po forumowych turniejach blitza jego siłę gry. Ja grałem w trzech takich turniejach, z czego dwa wygrałem(w co najmniej jednym z nich on też grał), a on? Wygrał wogóle jakiś turniej? Pewnie nie, ale co tam, przecież zrobić 2150 na kurze to pestka(szkoda tylko, że kiedyś pisałeś, iż ma on ranking na kurniku o 500 pkt. niższy niż w realu) . |
|
| Powrót do góry |
|
|