| Poprzedni temat :: Następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Vishy Goniec

|
Wysłany: Sob Cze 07, 2008 4:56 pm Temat postu: Piłka - Mistrzostwa Europy |
|
|
|
za 4 minuty ruszają mistrzostwa Europy. Pytanie brzmi: kto będzie mistrzem?
a może by tak pomarzyć trochę
| Cytat: |
"... w 85 minucie Jacek Krzynówek dostał doskonałe, krótkie podanie od Mariusza Lewandowskiego. „Lewy”, który już w trzeciej minucie ostrym wślizgiem odebrał ochotę do gry Michaelowi Ballackowi, grał do tej pory bezbłędnie, wybijając tuż przed przerwą piłkę z naszej bramki po rzucie rożnym i strzale głową Pera Mertesackera. Krzynówek miał na plecach Torstena Fringsa, ale świetnym balansem ciała zwiódł rywala i kopnął piłkę zza pola karnego. Gol! Joachim Loew spojrzał z niedowierzaniem, Lukas Podolski machnął tylko ręką, a polski sektor eksplodował radością ..."
|
_________________ Pewność, że Bóg istnieje, pewność, która nadaje sens życiu, jest znacznie bardziej pociągająca niż możność czynienia zła bezkarnie.
 |
|
| Powrót do góry |
|
lk85 Hetman

|
Wysłany: Sob Cze 07, 2008 7:31 pm Temat postu: |
|
|
|
Francja |
|
| Powrót do góry |
|
_szachistapl_ Nowy

|
|
| Powrót do góry |
|
lk85 Hetman

|
Wysłany: Nie Cze 08, 2008 4:49 pm Temat postu: |
|
|
|
Ten optymizm dotyczący Polski mnie przeraża i dziwi. Na mundialach 2002, 2006 aż takich nadziei nie było, a teraz wielu jest pewnych, że będziemy mistrzami  . Życzę dobrze Polakom, chciałbym, aby wyszli z grupy, ale w cuda nie wierzę. Niemcy i Chorwaci są lepszymi reprezentacjami, a Austria w końcu gra u siebie, a gospodarzom wszystko pomaga, więc może nie być lekko. Dodatkowo jak Niemcy będą mieć pewny awans, to mogą kombinować w ostatnim meczu z Austrią  . Jeśli dzisiaj przegramy, to na awans nie mamy żadnych szans. Wygrać na pewno nie wygramy, jedynym realnym, sensownym wynikiem jest remis, który da nadzieję na awans.
Tak więc mam cichą nadzieję na remis z Niemcami. |
|
| Powrót do góry |
|
urzytkownik_1 Pion

|
Wysłany: Nie Cze 08, 2008 7:02 pm Temat postu: |
|
|
|
Jeśli przegramy z Niemcami co jest pewne, to mamy szanse na awans ,wygrywając z Chorwacją i Austrią. Ja sądzę że na Euro będziemy mieli 3 miejsce .......................................w grupie  Na mistrzowski tytuł mają szanse głownie 2 zespoły :Niemcy i Włosi ,ja stawiam na tych drugich
Pozdro |
|
| Powrót do góry |
|
urzytkownik_1 Pion

|
Wysłany: Nie Cze 08, 2008 7:04 pm Temat postu: |
|
|
|
Obstawiam 2 - 0 dla Niemców w meczu z Polską.
Szkoda mi tylko naszych chłopaków ,bo kraj nic w nich nie inwestuje a wszyscy chcą wyników. Tak to już jest w Polsce... |
|
| Powrót do góry |
|
Zielarz Pion

|
Wysłany: Nie Cze 08, 2008 7:19 pm Temat postu: |
|
|
|
Polska gola ! trzeba byc pozytywnej mysli nawet jak mamy mala szanse na wygrana ! do boju !!!
najwyzej jak przegramy to zapytamy leo :
Leo why ?
for money  _________________ "How many times I told ya play your position small soldier" |
|
| Powrót do góry |
|
reggaemarley Nowy
|
Wysłany: Nie Cze 08, 2008 8:40 pm Temat postu: |
|
|
|
Po pierwszej połowie przegrywamy 1:0. Zauważcie panowie jak ładnie niemiecy piłkarze mijają naszą obrone, tak myślałem, że środkiem obrony będą walic ale żeby aż tak...
Druga połowa będzie lepsza w naszym wykonaniu  |
|
| Powrót do góry |
|
reggaemarley Nowy
|
Wysłany: Nie Cze 08, 2008 9:39 pm Temat postu: |
|
|
|
No i 2:0 dla niemców. Druga połowa nie była lepsza choc Roger dawał rade(i tak jestem zdania, że w polskiej drużynie powinni grac wyłącznie polacy). |
|
| Powrót do góry |
|
Zielarz Pion

|
Wysłany: Nie Cze 08, 2008 9:40 pm Temat postu: |
|
|
|
| reggaemarley napisał: | | No i 2:0 dla niemców. Druga połowa nie była lepsza choc Roger dawał rade(i tak jestem zdania, że w polskiej drużynie powinni grac wyłącznie polacy). |
Prawda , polacy powinni grac dla polski ( podolski , mirek klozet) _________________ "How many times I told ya play your position small soldier" |
|
| Powrót do góry |
|
reggaemarley Nowy
|
Wysłany: Nie Cze 08, 2008 9:50 pm Temat postu: |
|
|
|
Chodziło mi raczej o to, że nie powinno się dawac paszportu dla brazylijczyka(czy dla gościa innej narodowości) po to by grał dla nas. W polsce jest tyle dobrych zawodników, że nie potrzebujemy zagranicznych. A jeśli chodzi o Podolskiego czy Klose to oni od małego mieszkają w Niemczech.A to, że mają rodziców Polaków nic nie znaczy, ważne gdzie się wychowali. |
|
| Powrót do góry |
|
lk85 Hetman

|
Wysłany: Nie Cze 08, 2008 10:04 pm Temat postu: |
|
|
|
No i potwiwerdziły się moje przypuszfczenia, jak zwykle rpzegraliśmy. Obawiam się, że z Arustrią też dostaniemy baty, bo dziś grali o klasę lepiej niż my  . |
|
| Powrót do góry |
|
Michał95 Hetman

|
Wysłany: Nie Cze 08, 2008 10:33 pm Temat postu: |
|
|
|
obstawiam że wygra FRANCJA |
|
| Powrót do góry |
|
tpp Hetman

|
Wysłany: Pon Cze 09, 2008 7:31 am Temat postu: |
|
|
|
| lk85 napisał: | No i potwiwerdziły się moje przypuszfczenia, jak zwykle rpzegraliśmy. Obawiam się, że z Arustrią też dostaniemy baty, bo dziś grali o klasę lepiej niż my . | Czyżby miała się sprawdzić reklama telewizyjna? potrzebny jest tylko jeden mecz w naszej grupie - o drugie miejsce _________________ Myślenie jest rzeczą ludzką więc myśl gdy jesteś człowiekiem.
www.kolegiumsedziow.prv.pl - konkurs Przepisów gry. Zapraszam, Tomasz Ptaszyński |
|
| Powrót do góry |
|
Chessgenius86 Nowy

|
Wysłany: Pon Cze 09, 2008 8:22 am Temat postu: |
|
|
|
| reggaemarley napisał: | | Chodziło mi raczej o to, że nie powinno się dawac paszportu dla brazylijczyka(czy dla gościa innej narodowości) po to by grał dla nas. W polsce jest tyle dobrych zawodników, że nie potrzebujemy zagranicznych. |
Jakoś nie mogę ich sobie przypomnieć? Bo wczoraj Roger pokazał sporo i może Lewandowski, a reszta?? |
|
| Powrót do góry |
|
|