Witamy w Magazyn Szachista
 » Strona Główna // » Baza partii / » FORUM / » Kombinacje / » Nauka Gry / » Zadania / » Prenumerata
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   GrupyGrupy   ProfilProfil   Zaloguj i zobacz wiadomościZaloguj i zobacz wiadomości   ZalogujZaloguj 

Turniej Forumowiczów P'30 + 2s. 9 rundowy - 9 tygodni :)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 24, 25, 26

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    www.szachista.com Strona Główna
-> Forum dla Zarejestrowanych
Poprzedni temat :: Następny temat  
Autor Wiadomość
Vishy
Skoczek
Skoczek

PostWysłany: Czw Cze 12, 2008 4:31 pm
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

petrosjan napisał:

Dlatego dajmy spokój deliktom... Cool.

no dobra... Smile

brainw0rker
Hetman
Hetman

PostWysłany: Czw Cze 12, 2008 7:11 pm
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

asilver napisał:
W sumie mam nadzieję, że wyciągnąłeś z tego właściwe wnioski na przyszłość.

Też mam taką nadzieję. Nawet jeśli nie krytyka zaowocowała tymi wnioskami to może fakt, że nawet zwycięzcy turnieju pozostał po nim jedynie niesmak.

Michał95
Hetman
Hetman

PostWysłany: Czw Cze 12, 2008 8:03 pm
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

brainw0rker napisał:
asilver napisał:

Też mam taką nadzieję. Nawet jeśli nie krytyka zaowocowała tymi wnioskami to może fakt, że nawet zwycięzcy turnieju pozostał po nim jedynie niesmak.

i znowu ta dyskusja, ja już nic nie napiszę nie mam słów

w szczególnosci dla "anioła" asilver'a

PS. Polska po 18min. grają jak ********

Vishy
Skoczek
Skoczek

PostWysłany: Pią Cze 13, 2008 11:12 am
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Michał95 napisał:
brainw0rker napisał:
asilver napisał:

no i cały turniej jeszcze odbija się czkawką...

petrosjan
Hetman
Hetman

PostWysłany: Pią Cze 13, 2008 3:49 pm
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Od petrosjana, na zdrówko...

5 zł proszę... Laughing.

estoril
Hetman
Hetman

PostWysłany: Sob Cze 14, 2008 12:33 am
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Przykro patrzeć brain na to , co ostatnio wyprawiasz.Zupełnie zatraciłeś swój styl , klasę i wiele innych pomniejszych rzeczy , o których już tu nie będę wspominał bo szkoda na to czasu.Po raz pierwszy , chyba od początku Twojej na tym forum obecności , widzę obłudę w Twoim wykonaniu bo wykorzystujesz prywatne informacje do własnych celów , mało tego , także do własnych celów dorabiasz do tego jakieś chore teorie , snując historie o prywatnych wojnach itp.
Podzieliłem się z Tobą informacją , że właśnie koresponduję z "m".W ciągu bodajże godziny wymieniliśmy z nim trzy pw bo traf chciał , że obaj byliśmy wtedy obecni na serwerze.To wszystko , więcej do niego nie pisałem.Rzecz jasna , nie była to wymiana uprzejmości bo nie mam w zwyczaju zapadać na dolegliwości , których objawy u Ciebie ostatnio można dostrzec , ot choćby forumowa cukrzyca i zawsze piszę to co myślę do każdego , do kogo kieruję swoje słowa.Chciałoby się napisać , że mnie nie znasz , skoro do krótkiej wymiany zdań dorabiasz teorię o wojnie ale nie , Tobie wydaje się , że dobrze mnie znasz , a już na pewno z tej strony.Wiesz , że potrafię gardzić bezwartościową jednostką , bezwartościowym tłumem , bezwartościowymi ich poglądami(nie dotyczy nikogo z forum).Wiesz jak wyrażałem się o "m" w naszej prywatnej korespondencji na gg - wykorzystujesz tę wiedzę , łączysz fakty , wydaje Ci się , że jesteś świetnym psychologiem , że łącząc portret psychologiczny estorila z informacjami zdobytymi w prywatnych z nim rozmowach , masz prawo do wysnuwania Twoim zdaniem nieomylnych teorii.Konfrontacja pewnej ideologii ze światem szachowym jest najczęściej nie na miejscu.Biorąc pod uwagę Twoje skrywane emocje w ostatnim poscie , oraz zaangażowanie w wielu innych w sumie nieistotnych szachom tematach , można ulec wrażeniu , że to właśnie Ty traktujesz ten forumowy świat jak egzystencjał ze ściśle nakreślonymi normami wojna-pokój.
Jakoś tak przez te kilka lat nie przyszło mi do głowy trzymać się za język w naszych prywatnych rozmowach , nie mniej teraz mimo woli szukam w pamięci... ale chyba niczego nie muszę się wstydzić.
Twój ostatni post wygląda mi na coś w rodzaju desperackiej próby ratunku przed zatraceniem swojej tożsamości.Nie będę komentował tych kilku niedorzeczności , powiem tylko tyle - to Twój problem komu wierzysz , komu chcesz wierzyć , komu kiedyś przyznasz rację i kogo znowu będziesz przepraszał.

brainw0rker
Hetman
Hetman

PostWysłany: Sob Cze 14, 2008 9:46 am
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Cóż robić, pewnie najzwyklej w świecie się starzeję, sam to zresztą zauważam... Wink

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 24, 25, 26
Wszystkie czasy w strefie
www.szachista.com Strona Główna
-> Forum dla Zarejestrowanych
Strona 26 z 26