| Poprzedni temat :: Następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
az Administrator

|
Wysłany: Pią Sie 29, 2008 7:22 pm Temat postu: Moderowanie forum |
|
|
|
W zwiazku z rezygnacja K_M_K z funkcji moderatora chcialbym podziekowac mu za dotychczasowa wspolprace oraz w przypadku gdy jest taka potrzeba oglosic konkurs na nowego moderatora/moderatorow. Ewentualne propozycje, uwagi i kandydatury prosze zglaszac w tym watku. |
|
| Powrót do góry |
|
brainw0rker Hetman

|
|
| Powrót do góry |
|
tpp Hetman

|
Wysłany: Sob Sie 30, 2008 9:22 am Temat postu: |
|
|
|
Król (czytaj admin) ma się dobrze, a Książę nie umarł lecz abdykował.
Jako, iż pomysły niesamowite są najciekawsze, to "uderzę w stół" i spytam.
Zastanawiał się ktoś nad nominacją brainw0rkera? _________________ Myślenie jest rzeczą ludzką więc myśl gdy jesteś człowiekiem.
www.kolegiumsedziow.prv.pl - konkurs Przepisów gry. Zapraszam, Tomasz Ptaszyński |
|
| Powrót do góry |
|
mattihau Hetman

|
Wysłany: Sob Sie 30, 2008 11:30 am Temat postu: |
|
|
|
| tpp napisał: |
Jako, iż pomysły niesamowite są najciekawsze, to "uderzę w stół" i spytam.
Zastanawiał się ktoś nad nominacją brainw0rkera? |
i to nie jest zły pomysł!
Moderator to niewdzięczna funkcja a brainw0rker i tak ma na pieńku z 90% populacji forum więc już mu to nie zaszkodzi!  _________________ Mateusz Hauschild
gg : 5806589 |
|
| Powrót do góry |
|
K_M_K Hetman

|
Wysłany: Sob Sie 30, 2008 2:11 pm Temat postu: |
|
|
|
Tak jak napisał Admin, zrezygnowałem z funkcji moderatora. Dziękuję wszystkim za współpracę. Nadal zaglądam na forum, ale ze względów czasowych będę to robić rzadziej niż dotychczas. Pozdrawiam wszystkich serdecznie. _________________ Im dłużej żyję, tym staję się coraz bardziej sentymentalny. |
|
| Powrót do góry |
|
Marcinos Hetman

|
Wysłany: Sob Sie 30, 2008 10:15 pm Temat postu: |
|
|
|
| K_M_K napisał: | | Tak jak napisał Admin, zrezygnowałem z funkcji moderatora. Dziękuję wszystkim za współpracę. Nadal zaglądam na forum, ale ze względów czasowych będę to robić rzadziej niż dotychczas. Pozdrawiam wszystkich serdecznie. |
Dziękujemy za pracę i poważny wkład w rozwój foum - że np. wspomnę o dziale na temat pojedynków K-K.
Gdybym miał wybierac z dwójki byk - brainw0rker, wybrałbym byka. Mniejszy fanatyzm , a złośliwość na tym samym poziomie. Niech się brainw0rker bez obciążeń bije. _________________ http://www.pub.szachista.com/3ed_turnieju/final/turniej.html |
|
| Powrót do góry |
|
Michał95 Hetman

|
Wysłany: Sob Sie 30, 2008 10:25 pm Temat postu: |
|
|
|
BYK na MODA |
|
| Powrót do góry |
|
maxum Nowy

Dołączył: Mar 17, 2002 Posty: 83 Skąd: od 2 lat poza Gdynią ...
|
Wysłany: Nie Sie 31, 2008 10:09 am Temat postu: |
|
|
|
Brain czy Byk ?
a może obydwaj ?!
z tego co wiem to obaj się nawet znają, mają ze soba kontakt - może sprawdzić ich współpracę na tym polu ?
A jeśli cokolwiek się zdarzy to będzie ich to mniej bolało, bo połowicznie  |
|
| Powrót do góry |
|
Vishy Goniec

|
Wysłany: Nie Sie 31, 2008 12:23 pm Temat postu: |
|
|
|
| Marcinos napisał: |
Gdybym miał wybierac z dwójki byk - brainw0rker, wybrałbym byka. Mniejszy fanatyzm , a złośliwość na tym samym poziomie.
|
To może, używając retoryki tpp, niech Brainw0rker zostanie królem, a byk jego sukcesorem, tudzież delfinem  _________________ Pewność, że Bóg istnieje, pewność, która nadaje sens życiu, jest znacznie bardziej pociągająca niż możność czynienia zła bezkarnie.
 |
|
| Powrót do góry |
|
tpp Hetman

|
Wysłany: Nie Sie 31, 2008 2:27 pm Temat postu: |
|
|
|
Proszę nie detronizować króla! Przypominam, że admin może być jeden. A konkurs jest na moderatora. _________________ Myślenie jest rzeczą ludzką więc myśl gdy jesteś człowiekiem.
www.kolegiumsedziow.prv.pl - konkurs Przepisów gry. Zapraszam, Tomasz Ptaszyński |
|
| Powrót do góry |
|
pooher Hetman

|
Wysłany: Nie Sie 31, 2008 5:25 pm Temat postu: |
|
|
|
Obydwaj.
Ale czy ONI chcą?
p.s.
i trzeba będzie uważać na Byka, bo chodzą słuchy że będzie się starał wykorzystać każdą sposobność aby wyeliminować mnie z III edycji powolniaka. a posiadając taką funkcję ... _________________ wszystkich was pokonam |
|
| Powrót do góry |
|
byk Hetman

|
Wysłany: Pon Wrz 01, 2008 9:09 am Temat postu: |
|
|
|
Jakie uprawnienia / obowiązki / przywileje ma moderator?
Zaciekawiony
byku _________________ wykształciuch, łże elita, kiedyś będę oligarchą |
|
| Powrót do góry |
|
K_M_K Hetman

|
Wysłany: Pon Wrz 01, 2008 10:14 am Temat postu: |
|
|
|
Moderator może zmieniać treść postów użytkowników forum, przenosić je w inne miejsce oraz kasować je. Może też zablokować lub odblokować tematy na forum. Czyli ma uprawnienia czysto edycyjne. Moderator nie ma możliwości zbanowania jakiegokolwiek użytkownika ani tym bardziej usunięcia go z forum. Takie przywileje ma tylko Administrator. _________________ Im dłużej żyję, tym staję się coraz bardziej sentymentalny. |
|
| Powrót do góry |
|
brainw0rker Hetman

|
Wysłany: Pon Wrz 01, 2008 10:59 am Temat postu: |
|
|
|
| maxum napisał: | Brain czy Byk ? (...)
z tego co wiem to obaj się nawet znają, mają ze soba kontakt |
Tak jest, nawet co pół roku wyskakujemy sobie na Brokeback Mountain
| pooher napisał: | Obydwaj.
Ale czy ONI chcą? |
Otóż to!
Za byka nie odpowiem, ale zapewne nie tylko ja, ale i zdecydowana większość uważa go za najlepszego kandydata na moderatora. Chyba zbytecznym jest tłumaczenie tutaj dlaczego.
Co do mnie, to musiałbym sobie po pierwsze odpowiedzieć na pytanie "a po ch.. mi to?". I odpowiedź jest tylko jedna: po nic. A Wy odpowiedzcie sobie na inne: "jaka byłaby z tego korzyść dla forum?" Podpowiem: też żadna. tpp dobrze sobie radzi, nawet przeginać przestał Mnie z kolei przekleństwa użyte dla podkreślenia emocji bądź wzmocnienia ekspresji nie rażą, idiotyzmów też bym nie usuwał bo każdy głupi swój rozum ma, nigdy bym się nie zniżył do krojenia postów kogoś, kto na mnie najeżdża, słusznie czy niesłusznie. W zasadzie kiedy popatrzę wstecz to jedyną sytuacją gdzie użyłbym takich uprawnień była jazda jaką Janczewskiemu urządził ten zbanowany prymityw. I tyle. Potrzebny tu moderator który nic by nie robił? Wątpię...
Jest wszakże jedna rzecz, która mnie od tej funkcji zdecydowanie odpycha. Otóż czasem (prawda, że bardzo rzadko, ale czasem ) zdarzy mi się wymienić z kimś parę ciosów na słowa. Teraz jak równy z równym, a na cholerę mi w przyszłości ewentualne pretensje np. ciężko skrzywdzonego lk, że pozwalam sobie za dużo bo pozycja moderatora mi na to pozwala?!
Dlatego raczej podziękuję. Ale jeszcze poczekam popatrzę zrozumiem więcej i wtedy wreszcie sam też włączę się do akcji. Bo może trzeba będzie zablokować kadydaturę wzmiankowanego lk85
PS Mam nadzieję tpp, że u podstaw Twojego szaleńczego pomysłu nie legła myśl, że najlepszym sposobem ułagodzenia buntownika jest dopuścić go do kawałka "władzy"? Bo to na nic, z miejsca Cię rozczaruję...
A od Ciebie byku, zamiast pytania o pensję oczekujemy teraz jasnej (i twierdzącej) odpowiedzi na pytanie: Acceptasne electionem de te canonice factam in Summum Pontificem?  _________________ pay attention or pay the price
 |
|
| Powrót do góry |
|
Warcabista Pion

|
|
| Powrót do góry |
|
|