| Poprzedni temat :: Następny temat |
| Jak podoba Ci się praca moderatorów ? |
| Do bani |
|
25% |
[ 5 ] |
| Nawet, nawet |
|
45% |
[ 9 ] |
| Świetnie |
|
30% |
[ 6 ] |
|
| Wszystkich Głosów : 20 |
|
| Autor |
Wiadomość |
The Sant$ Nowy

|
Wysłany: Czw Cze 29, 2006 3:34 pm Temat postu: Moderator |
|
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
Ediii Hetman

|
Wysłany: Czw Cze 29, 2006 3:42 pm Temat postu: |
|
|
|
Do bani to jest ta ankieta...Wiadomo, że moderatorzy nie zadowolą wszystkich! Tpp jest ok - jak coś zmajstruje to informuje o tym bezposrednio zainteresowanego! Z KMK nie miałem styczności. Wydaje mi się, że czasami przesadza...no ale tacy ludzie! To on jest moderatorem, nie my i należy to uszanować. _________________ Jeszcze nigdy, tak wielu, nie zawdzięczało tak wiele, tak nielicznym |
|
| Powrót do góry |
|
estoril Hetman

|
Wysłany: Czw Cze 29, 2006 3:51 pm Temat postu: Re: Moderator |
|
|
|
| The Sant$ napisał: | a ja dzisiaj szaleje i mam zamiar dostać ostrzeżenie lub naganę Proponuję nowego moderatora - normalnego, który pozwala na wolne słowo, albo proponuję zmienić się na lepszych. Ja proponuje Ik85 lub Janczewskiego. Co wy na to ?
Ale ja głupi jestem |
Widziałem na tym forum tylko kilka bardziej idiotycznych postów - wszystkie autorstwa Stridera.
Ostatnio zmieniony przez estoril dnia Sob Lut 23, 2008 9:02 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
| Powrót do góry |
|
lk85 Hetman

|
|
| Powrót do góry |
|
estoril Hetman

|
Wysłany: Czw Cze 29, 2006 4:02 pm Temat postu: |
|
|
|
| lk85 napisał: | estoril a gdyby ten pomysł przeszedł, to moge liczyć na twoje poparcie?  |
Nie.
Ostatnio zmieniony przez estoril dnia Sob Lut 23, 2008 9:02 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
| Powrót do góry |
|
bigran Hetman

|
Wysłany: Czw Cze 29, 2006 4:19 pm Temat postu: |
|
|
|
| Ediii napisał: | | Tpp jest ok - jak coś zmajstruje to informuje o tym bezposrednio zainteresowanego! |
Niestety nie jest to prawdziwe stwierdzenie .
I wciąż nie poprawił swoich postów, które nie są na temat zawarty w tytule danego wątku, za to ochoczo bierze się za posty innych .
A niech się dowartościowuje w ten wątpliwej jakości sposób, jeśli tylko ma mu to poprawić humor.
Można tolerować niektórych, choć wydają się czasami zupełnie nie mieć klasy dobrego moderatora . |
|
| Powrót do góry |
|
brainw0rker Hetman

|
Wysłany: Czw Cze 29, 2006 4:59 pm Temat postu: |
|
|
|
Gdybym miał ocenić pracę moderatorów w skali w sześciostopniowej, to tpp łapie się u mnie jeszcze na 3, ale K_M_K... Szkoda gadać! Wiecie, że kiedyś wywalił mi posta, bo miał zły dzień w pracy?! A od tych jego apeli o powściągliwość robi mi się niedobrze. Szczytowym jego osiągnięciem było przysłanie mi kiedyś takiej prośby na pw po tym, jak mnie Strider zjebał jak burą sukę a jak na to nie zareagowałem. To się nazywa profilaktyka... Żałosny człowiek... Ale cóż, prywatne forum nie rządzi się prawami demokracji, więc tą ankietę możesz sobie The Sant$ wsadzić w... No właśnie, w co? Niestety pozostanie to tajemnicą, inaczej znowu K_M_K dostałby jutro rano spazmów. Tacy kolesie d u p y nie tolerują, choć chyba ją mają? _________________ pay attention or pay the price
 |
|
| Powrót do góry |
|
estoril Hetman

|
Wysłany: Czw Cze 29, 2006 5:57 pm Temat postu: ABC |
|
|
|
pois;OEWQIRGJPWORETGHJPREWHNOFPR;IJKBNJKVNJKVSWANE;ORHJWR'TGHW
EWQR]
G;KWFRD;'OLEWMGRPHORW
GH]PREWGHEW
RG;OHLJMFP['OHNJKRW
GH]
WRGT[JKEWMRTEWH
;pokijspbviswfdbnp;ofrswgnb;oq n[;'OLGVOUYGOOUYGOUYGpuigOLUYGOUYGFOOUYOouyfviouytfvoiuyt
gh
e
jntdghjnhtejrghjkyrm
To było tzw wściekłe walenie w kalwiaturę.Napisałem dwumetrowy epos , w którym broniłem K_M_K i trochę dałem w ryj niektórym użytkownikom , w tym bigranowi (wyraziłem też niesłychaną sympatię do owego forumowicza).Niewidzialna ręka w tym czasie zablokowała temat.I co teraz  Teraz d u p a.Teraz nie chce mi się już pisać.Teraz bigran nie będzie wiedział , co robił źle i będzie nadal zło czynił 
Ostatnio zmieniony przez estoril dnia Sob Lut 23, 2008 9:03 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
| Powrót do góry |
|
estoril Hetman

|
Wysłany: Czw Cze 29, 2006 6:13 pm Temat postu: |
|
|
|
Wydaje mi się, że był przed chwilą tu też nowy temat braina. Temat, który nie naruszał niczyich swobód ani uczuć.O zboczonych *** nic nie wspominał , więc dziwię się, że został usunięty.
Ostatnio zmieniony przez estoril dnia Sob Lut 23, 2008 9:04 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
| Powrót do góry |
|
estoril Hetman

|
Wysłany: Czw Cze 29, 2006 6:45 pm Temat postu: ipluewghruitrewghj |
|
|
|
Tpp, już przesadziłeś. Pewnie ten tamat nie przetrwa zbyt długo ale tym bardziej się tu wyżyję.
Napiszę o czym tu już pisałem. Po pierwsze broniłem Ciebie i w ogóle moderatorów. Po drugie napisałem o (...) zboczeńcach, czyli *** , a to zdegenerowanej lewicy nie w smak. (...) Mam też wiele innych ciekawych poglądów.Niech żyją przynajmniej te napisane i przynajmniej przez te parę minut, te, które Twój refleks nie dosięgnie 
Ostatnio zmieniony przez estoril dnia Sob Lut 23, 2008 9:04 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
| Powrót do góry |
|
estoril Hetman

|
Wysłany: Czw Cze 29, 2006 6:58 pm Temat postu: WAL SIĘ NA RYJ TPP |
|
|
|
Myślisz , że to śmieszne?Wszystkie moje posty przenosisz do jednego tematu , zmieniasz , kasujesz.Zostaw przynajmniej jeden oryginał , może ktos z tego coś zrozumie , jakiś sens załapie , a może się czegoś nauczy.
Ostatnio zmieniony przez estoril dnia Sob Lut 23, 2008 9:05 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
| Powrót do góry |
|
tpp Hetman

|
Wysłany: Czw Cze 29, 2006 7:08 pm Temat postu: |
|
|
|
Wykasowano treści obrażające mniejszościowe grupy społeczne, oraz/lub mające inne poglądy polityczne od autora powyższego postu. _________________ Myślenie jest rzeczą ludzką więc myśl gdy jesteś człowiekiem.
www.kolegiumsedziow.prv.pl - konkurs Przepisów gry. Zapraszam, Tomasz Ptaszyński |
|
| Powrót do góry |
|
brainw0rker Hetman

|
Wysłany: Czw Cze 29, 2006 7:12 pm Temat postu: |
|
|
|
Nastukałem się ja tu w klawiaturę... I w ogóle na forum... Nic to... Szkoda czasu na to pisanie... Dziecinada...
Więc żegnam, Panowie, brainw0rker właśnie wydoroślał. Miło było poznać, kłaniam się do samej ziemi,
brainw0rker
Rest in Peace
26.03.2005 - 29.06.2006 _________________ pay attention or pay the price

Ostatnio zmieniony przez brainw0rker dnia Wto Lip 24, 2007 3:13 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
| Powrót do góry |
|
estoril Hetman

|
Wysłany: Czw Cze 29, 2006 7:12 pm Temat postu: |
|
|
|
| tpp napisał: | | Wykasowano treści obrażające mniejszościowe grupy społeczne |
Chodzi Ci o zboczeńców?
Ostatnio zmieniony przez estoril dnia Sob Lut 23, 2008 9:05 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
| Powrót do góry |
|
tpp Hetman

|
Wysłany: Czw Cze 29, 2006 7:28 pm Temat postu: |
|
|
|
Tak, oraz o inne epitery, które wypisałeś KRZYCZĄC. _________________ Myślenie jest rzeczą ludzką więc myśl gdy jesteś człowiekiem.
www.kolegiumsedziow.prv.pl - konkurs Przepisów gry. Zapraszam, Tomasz Ptaszyński |
|
| Powrót do góry |
|
|