| Poprzedni temat :: Następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
tpp Hetman

|
Wysłany: Wto Maj 23, 2006 9:53 pm Temat postu: ChessHere - I Turniej |
|
|
|
Zapraszam na turniej, który się pojawił na Chesshere.com "szachista". Tylko dla forumowiczów www.szachista.com
7 zawodników na 7 dni. Ciekawe czy (i kiedy) zbierze się komplecik. _________________ Myślenie jest rzeczą ludzką więc myśl gdy jesteś człowiekiem.
www.kolegiumsedziow.prv.pl - konkurs Przepisów gry. Zapraszam, Tomasz Ptaszyński
Ostatnio zmieniony przez tpp dnia Czw Wrz 28, 2006 12:07 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
| Powrót do góry |
|
byk Hetman

|
Wysłany: Sro Maj 24, 2006 6:42 am Temat postu: |
|
|
|
| tpp napisał: | Zapraszam na turniej, który się pojawił na Chesshere.com "szachista". Tylko dla forumowiczów www.szachista.com
7 zawodników na 7 dni. Ciekawe czy (i kiedy) zbierze się komplecik. |
Ja się chciałem zgłosić, ale "za bardzo rookie" jestem i system mnie automatem olał .
byku |
|
| Powrót do góry |
|
tpp Hetman

|
Wysłany: Sro Maj 24, 2006 9:44 am Temat postu: |
|
|
|
Pożyjem i poczekamy
W przypadkach wątpliwych, proszę o podawanie nicka forumowego na PW Chesshere, oraz przesyłanie zgłoszenia na PW FMSz z podaniem nicka ChessHere (już są "lewe" zgłoszenia ze Stanów). _________________ Myślenie jest rzeczą ludzką więc myśl gdy jesteś człowiekiem.
www.kolegiumsedziow.prv.pl - konkurs Przepisów gry. Zapraszam, Tomasz Ptaszyński |
|
| Powrót do góry |
|
kedzier15 Goniec

|
|
| Powrót do góry |
|
tpp Hetman

|
Wysłany: Sro Maj 24, 2006 9:45 pm Temat postu: |
|
|
|
Wstępnie zgłosili się byk i mattihau.
Trzem osobom odmówiłem (Stany Zjednoczone i Wielka Brytania), dopóki nie potwierdzą na PW naszego forum  obcym wstęp wzbroniony!
O tym, że jest to turniej zamknięty dla forumowiczów podałem po anglikańskiemu
A szczegóły po polskiemu  _________________ Myślenie jest rzeczą ludzką więc myśl gdy jesteś człowiekiem.
www.kolegiumsedziow.prv.pl - konkurs Przepisów gry. Zapraszam, Tomasz Ptaszyński |
|
| Powrót do góry |
|
tpp Hetman

|
Wysłany: Sob Maj 27, 2006 1:58 pm Temat postu: |
|
|
|
| Janczewski napisał: | | Zapisałem się oczywiście do turnieju szachisty (przyjmą?) | A masz wątpliwości?! Grasz z numerkiem czwartym. _________________ Myślenie jest rzeczą ludzką więc myśl gdy jesteś człowiekiem.
|
| Powrót do góry |
|
mattihau Hetman

|
Wysłany: Nie Maj 28, 2006 3:02 pm Temat postu: |
|
|
|
Dzisiaj zacząłem swój udział w turnieju mam nadzieje że nie zlejecie mocno nowicjusza
pozdrawiam ! _________________ Mateusz Hauschild
gg : 5806589 |
|
| Powrót do góry |
|
Janczewski Hetman

|
Wysłany: Pon Maj 29, 2006 8:39 am Temat postu: |
|
|
|
Witam serdecznie nowego nowicjusza
PS. Skoro temat rozwinął się, rozgrywamy turniej i nie dopuszczamy do niego innych jak tylko forumowiczów, to czy nie sądzicie, że należałoby przenieść temat do Zarejestrowanych? |
|
| Powrót do góry |
|
byk Hetman

|
Wysłany: Pon Maj 29, 2006 9:20 am Temat postu: |
|
|
|
Upewniam się.
Żeby wziąć udział w turnieju, to muszę spełnić dwa warunki:
- wykonać co najmniej 150 ruchów na chesshere,
- mieć wolny limit na 12 partii.
Dobrze mówie?
Co do orginalnych nicków (ad Ksiadz Oko) czekamy wszyscy na rejestracje na chesshere brainw0rker'a vel ... pieknyzenon  .
byk |
|
| Powrót do góry |
|
tpp Hetman

|
Wysłany: Wto Maj 30, 2006 5:05 pm Temat postu: |
|
|
|
Pomocy!
Źle klikłem i "wpuściłem" obcego (Frankie) do turnieju. Jak można go "wyprosić"?
A może zarejestruje się na forum  _________________ Myślenie jest rzeczą ludzką więc myśl gdy jesteś człowiekiem.
|
| Powrót do góry |
|
brainw0rker Hetman

|
|
| Powrót do góry |
|
tpp Hetman

|
Wysłany: Wto Maj 30, 2006 5:20 pm Temat postu: |
|
|
|
| Cytat: | Nasi użytkownicy napisali 14344 postów
Mamy 1844 zarejestrowanych użytkowników
Ostatnio zarejestrował się Frankie | Właśnie się zarejestrował. Jako zarejestrowany użytkownik forum może grać w tym turnieju.
Ot, salomonowe wyjście. _________________ Myślenie jest rzeczą ludzką więc myśl gdy jesteś człowiekiem.
|
| Powrót do góry |
|
tpp Hetman

|
Wysłany: Sob Cze 03, 2006 8:51 pm Temat postu: |
|
|
|
byk niestety nie zdążył
W turnieju mamy komplet: - (POL) kolokwium (tpp)
- (POL) kedzier1990 (kedzier15)
- (POL) georgel (estoil)
- (POL) Janczewski
- (POL) mattihau
- (SVK) Frankie
- (POL) wmakos
http://www.chesshere.com/tournament.php?id=1970
Może należało dać więcej graczy. Ale wtedy limity są większe, no i na początku mało forumowiczów się ujawniło. Myślałem nawet, że długo będzie trzebało czekać na wszystkich. Na turniej pchano się rozpychając się łokciami i depcząc po kolegach (ewentualnych przeciwnikach przy zachownicy). Próbowano z Brazylii, Egiptu, USA, Słowenii, Kanady, Argentyny, Ukrainy (może i z innych ale jak wiadomo to pamięć mam krótką). _________________ Myślenie jest rzeczą ludzką więc myśl gdy jesteś człowiekiem.
www.kolegiumsedziow.prv.pl - konkurs Przepisów gry. Zapraszam, Tomasz Ptaszyński
Ostatnio zmieniony przez tpp dnia Sob Cze 03, 2006 9:13 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
| Powrót do góry |
|
bigran Hetman

|
Wysłany: Sob Cze 03, 2006 9:11 pm Temat postu: |
|
|
|
| tpp napisał: |
W turnieju mamy komplet:kolokwium (tpp)
(POL) kedzier1990 (kedzier15)