| Poprzedni temat :: Następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
petrosjan Hetman

|
|
| Powrót do góry |
|
JJThompson Hetman

|
|
| Powrót do góry |
|
brainw0rker Hetman

|
|
| Powrót do góry |
|
petrosjan Hetman

|
Wysłany: Czw Mar 13, 2008 9:20 pm Temat postu: |
|
|
|
Kiedy ja właśnie bez palenia, ani wąchania taki jestem... Stan w jaki inni wprowadzają się różnymi środkami jest u mnie czymś naturalnym... Wiem że ostatnio moje posty mają 0 wartość szachową, ale jakoś muszę odreagować próbę zerwania z grami MMOG i znaleść sobie jakieś zastępcze forum dla swoich postów... Padło więc na szachistę  . Dajcie mi troszkę czasu na uspokojenie i wspierajcie jeśli możecie zamiast krytykować  . _________________ Jestem kompiarzem... Dlaczego ? Bo na kurę nie wchodzę z playstation, tylko kompa... <brecht ze wszystkich wyzywających od kompiarzy>. |
|
| Powrót do góry |
|
lk85 Hetman

|
Wysłany: Czw Mar 13, 2008 10:21 pm Temat postu: |
|
|
|
| JJThompson napisał: | | Zapraszamy w takim razie obu kolegów do powolniaka ; ) |
My gramy tylko na kurniku .
brainworker żaden lodzik w grę nie wchodzi no chyba, że petrosjan ogra mnie kilka razy z rzędu . |
|
| Powrót do góry |
|
brainw0rker Hetman

|
|
| Powrót do góry |
|
tpp Hetman

|
|
| Powrót do góry |
|
brainw0rker Hetman

|
|
| Powrót do góry |
|
byk Hetman

|
Wysłany: Pią Mar 14, 2008 7:43 am Temat postu: |
|
|
|
| lk85 napisał: | żaden lodzik w grę nie wchodzi no chyba, że petrosjan ogra mnie kilka razy z rzędu . |
Warto wyłuszczyć chyba tą deklarację .
Lk85.
Pamiętaj, żeby w końcówce policzyć warianty - żeby zaskoczenia nie było . _________________ wykształciuch, łże elita, kiedyś będę oligarchą |
|
| Powrót do góry |
|
chess_amator Goniec

|
Wysłany: Pią Mar 14, 2008 10:41 am Temat postu: |
|
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
brainw0rker Hetman

|
Wysłany: Pią Mar 14, 2008 11:51 am Temat postu: |
|
|
|
| chess_amator napisał: | | Mam nadzieje, ze lodzik bedzie z pyszna smietanka |
Jestem pewny że Lukowi będzie smakowała  _________________ pay attention or pay the price
 |
|
| Powrót do góry |
|
petrosjan Hetman

|
Wysłany: Pią Mar 14, 2008 1:55 pm Temat postu: |
|
|
|
Mam złą wiadomość Panowie... Ktoś mi się zbiesił i neta odłączył... Od poniedziałku mam nie mieć internetu :/. _________________ Jestem kompiarzem... Dlaczego ? Bo na kurę nie wchodzę z playstation, tylko kompa... <brecht ze wszystkich wyzywających od kompiarzy>. |
|
| Powrót do góry |
|
wladek Hetman

|
Wysłany: Pią Mar 14, 2008 5:59 pm Temat postu: |
|
|
|
| petrosjan napisał: | | Mam złą wiadomość Panowie... Ktoś mi się zbiesił i neta odłączył... Od poniedziałku mam nie mieć internetu :/. |
Dobra wiadomosc dla Petrosjana ...
Walcz posiada dwie kafejkin internetowe.
Petrosjan przy okazji pozna wiecej ludzi w Walczu.
Zareklamuje ze jest Idolem forum :Szachista"
Efekt bedzie taki ,ze 20 amatorow szachowych z Walcza bedzie sie tu logowalo...
Petrosjan bedzie zmuszony zalozyc szkolke Szachowa w Walczu.
Podsumowanie;
Same korzysci z nieposiadania internetu w domu... _________________ puzzle,strony,szachy,diagramy |
|
| Powrót do góry |
|
Old_meb Nowy

|
Wysłany: Czw Mar 20, 2008 10:03 pm Temat postu: |
|
|
|
Pomimo tego, iż petriosan nie trzyma sie zbytnio tematu szachowego, uważam, że wnosi ciekawy akcent w to forum ^^ przynajmniej jest zabawnie, tak więc nie bądźcie tacy mało taktowni i za to go nie besztajcie  Pozdrawiam serdecznie
Ps. a tak poza tym to ON ma NAJWIĘKSZEGO! (avatara- dla ścisłości xP) _________________ Wszyscy jesteśmy rodziną. |
|
| Powrót do góry |
|
petrosjan Hetman

|
Wysłany: Pią Mar 21, 2008 9:55 am Temat postu: |
|
|
|
No pewnie, że nie powinni mnie besztać... Ba, powiem więcej - powinni dbać o mnie... I pomyśleć że nie ma mi nawet kto do sklepu po chleb pójść...  . Już widzę oczami wyobraźni barinw0rkera skaczącego mi rano po bułki, tpp odkurzającego mi mieszkanie, a chess_amatora zmywającego gary... Przyznać się kto gotować umie, bo podział obowiązków jeszcze nie skończony...  . Eeehh... rozmażyłem się  . _________________ Jestem kompiarzem... Dlaczego ? Bo na kurę nie wchodzę z playstation, tylko kompa... <brecht ze wszystkich wyzywających od kompiarzy>. |
|
| Powrót do góry |
|
|