| Poprzedni temat :: Następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Vishy Goniec

|
Wysłany: Wto Wrz 09, 2008 11:27 am Temat postu: Co Cię nie zabije to cię wzmocni... |
|
|
|
| Cytat: |
Nikt już, przez tego pana, pozbawiony życia nie będzie....
by You know who
|
Zbigniew Ziobro musi za własne pieniądze przeprosić w telewizji doktora Mirosława G. za powyższe słowa. Ma też zapłacić siedem tysięcy złotych zadośćuczynienia. Może to jakiś sofizmat z mojej strony ale, że niby jeszcze ktoś w przyszłości umrze!?  _________________ Pewność, że Bóg istnieje, pewność, która nadaje sens życiu, jest znacznie bardziej pociągająca niż możność czynienia zła bezkarnie.
 |
|
| Powrót do góry |
|
mattihau Hetman

|
Wysłany: Wto Wrz 09, 2008 12:00 pm Temat postu: |
|
|
|
przeprosić nie równa się chyba zaprzeczeniu i dementowaniu...
tak mi się jeszcze nasunęło na zwoje mózgowe...
jak rozdaje się w poradniach psychologicznych zaświadczenia o dysleksji, dyskalkulii to czemu nie o PISlogice? _________________ Mateusz Hauschild
gg : 5806589 |
|
| Powrót do góry |
|
Vishy Goniec

|
Wysłany: Wto Wrz 09, 2008 12:09 pm Temat postu: |
|
|
|
| mattihau napisał: |
jak rozdaje się w poradniach psychologicznych zaświadczenia o dysleksji, dyskalkulii to czemu nie o PISlogice?
|
że niby ja- niech i tak będzie, choć jasno napisałem że to sofizmat... _________________ Pewność, że Bóg istnieje, pewność, która nadaje sens życiu, jest znacznie bardziej pociągająca niż możność czynienia zła bezkarnie.
 |
|
| Powrót do góry |
|
brainw0rker Hetman

|
Wysłany: Wto Wrz 09, 2008 12:35 pm Temat postu: |
|
|
|
Jasno napisać...
... że to sofizmat
Dla mnie to jak pieszczotliwie...
... dać komuś w ryj
Czyli, jakby Vishy ładnie to ujął, kontradyktoryczność. _________________ pay attention or pay the price
 |
|
| Powrót do góry |
|
Warcabista Pion

|
|
| Powrót do góry |
|
Kamasz Nowy

|
Wysłany: Wto Wrz 09, 2008 3:43 pm Temat postu: |
|
|
|
Nie lubie Millera ale jego " Pan jest zerem panie Ziobro było po prostu piękne " . _________________ II kategoria |
|
| Powrót do góry |
|
|