Witamy w Magazyn Szachista
 » Strona Główna // » Baza partii / » FORUM / » Kombinacje / » Nauka Gry / » Zadania / » Prenumerata
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   GrupyGrupy   ProfilProfil   Zaloguj i zobacz wiadomościZaloguj i zobacz wiadomości   ZalogujZaloguj 

havi
Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5, 6  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    www.szachista.com Strona Główna
-> Forum dla Zarejestrowanych
Poprzedni temat :: Następny temat  
Autor Wiadomość
havi
Nowy
Nowy

PostWysłany: Pią Kwi 01, 2005 4:04 pm
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

EnderTKD napisał:
havi arcymistrzu.jestes moim idolem.

a ty jestes głąbem *** ***.poczytaj sam siebie a dostaniesz 44C gorączki ze wstydu bo nie masz bladego pojecia o szachach i wypisujesz jakieś dyrdymały.walnij se baranka z rozpędu a może coś ci się przestawi w twoim ***
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

EnderTKD
Nowy
Nowy

PostWysłany: Pią Kwi 01, 2005 4:06 pm
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

havi napisał:
EnderTKD napisał:
havi arcymistrzu.jestes moim idolem.

a ty jestes głąbem *** ***.poczytaj sam siebie a dostaniesz 44C gorączki ze wstydu bo nie masz bladego pojecia o szachach i wypisujesz jakieś dyrdymały.walnij se baranka z rozpędu a może coś ci się przestawi w twoim ***

co za kultura.podpisz sie nazwiskiem to moze wytlumaczymy sobie na jakims turnieju.***

p.s
wlasnie sprawdzilem twoje posty-wszystkie tak samo zalosne i nie wnoszace nic do dyskusji.internetowy kozaczek.do tego takie kompleksy Laughing
Powrót do góry

havi
Nowy
Nowy

PostWysłany: Pią Kwi 01, 2005 4:26 pm
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

popatrz na swoje posty żałosny *** bo czytając ciebie nie wiadomo czy śmiać się czy płakać.tchórzem to ty jesteś baranie a na turnieju to się nie spotkamy bo za wysokie progi na twoje nogi
Powrót do góry

EnderTKD
Nowy
Nowy

PostWysłany: Pią Kwi 01, 2005 4:28 pm
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

twoje zalosne wpisy mowia o tobie wszystko ale na tym forum nie ma moderacji.na innych forach dawno bys dostal bana ***.chamstwa wiecznie tolerowac nie beda i w koncu cie usuna trollu a ja cie zegnam Wink
Powrót do góry

havi
Nowy
Nowy

PostWysłany: Pią Kwi 01, 2005 4:40 pm
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

EnderTKD napisał:
twoje zalosne wpisy mowia o tobie wszystko ale na tym forum nie ma moderacji.chamstwa wiecznie tolerowac nie beda i w koncu cie usuna trollu a ja cie zegnam Wink

ciebie to pewnie wszędzie usuwają i przenosisz się to tu to tam.tylko po co?wszędzie robić z siebie idiotę to może twój pomysł na życie.nienawidzę pozerów i *** ***ów.nie pouczaj innych bo sam niewiele wiesz i na każdym forum skończysz marnie bo albo cię wywalą za twoje chamstwo albo prędzej czy póżniej ktoś ci znowu tak dokopie do d..y że popadniesz w jeszcze większe kompleksy
Powrót do góry

EnderTKD
Nowy
Nowy

PostWysłany: Pią Kwi 01, 2005 4:45 pm
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

ja nie mam kompleksow ale pisz o nich wiecej bo sam chyba cos o nich wiesz prawda?z zadnego forum mnie jeszcze nie wywalili dlatego ze nie wypisuje postow wulgarnych takich jak np ty.dokopac moga najwyzej tobie podobni jak ty *** bo mnie nikt nie zaczepia.siedzisz na tym forum bo na pzszach musial bys podac swoje dane a wstydzisz sie wlasnych wypowiedzi i reakcji srodowiska na nie.
nara ***;]
Powrót do góry

havi
Nowy
Nowy

PostWysłany: Pią Kwi 01, 2005 4:53 pm
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

EnderTKD napisał:
ja nie mam kompleksow ale pisz o nich wiecej bo sam chyba cos o nich wiesz prawda?z zadnego forum mnie jeszcze nie wywalili dlatego ze nie wypisuje postow wulgarnych takich jak np ty.dokopac moga najwyzej tobie podobni jak ty *** bo mnie nikt nie zaczepia.ty siedzisz na tym forum bo na pzszach musial bys podac swoje dane a wstydzisz sie wlasnych wypowiedzi i reakcji srodowiska na nie.
nara ***;]

a ten znowu swoje.nie masz co robić na emeryturze to trollujesz po internecie?nawet nie wiesz na jakich forach jeszcze siedzę dziadku a o wstydzie mówisz bo pewnie znasz to z autopsji.nie nazywam cię *** bo to byłby dla ciebie komplement
Powrót do góry

EnderTKD
Nowy
Nowy

PostWysłany: Pią Kwi 01, 2005 5:00 pm
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

do wszystkich piszesz per "dziadku"?ja jestem mlody ale nie az tak jak ty.
piszesz na jakichs badziewnych anonimowych forach bo sie wstydzisz swojego nazwiska i wlasnych wypowiedzi.pozwalaja ci na za duzo bo maja nadzieje ze sie poprawisz ale efekt koncowy wszedzie bedzie i tak jeden-ban.
naucz sie troche kultury.moze nie masz od kogo w domu ale np w necie jak poszukasz na 100% znajdziesz jakies poradniki czy rady.
i jesli kogos wyzywasz to miej odwage podpisac sie nazwiskiem *** anonimie
Powrót do góry

havi
Nowy
Nowy

PostWysłany: Pią Kwi 01, 2005 5:08 pm
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

EnderTKD napisał:
do wszystkich piszesz per "dziadku"?ja jestem mlody ale nie az tak jak ty.
piszesz na jakichs badziewnych anonimowych forach bo sie wstydzisz swojego nazwiska i wlasnych wypowiedzi.pozwalaja ci na za duzo bo maja nadzieje ze sie poprawisz ale efekt koncowy wszedzie bedzie i tak jeden-ban.
naucz sie troche kultury.moze nie masz od kogo w domu ale np w necie jak poszukasz na 100% znajdziesz jakies poradniki czy rady.
i jesli kogos wyzywasz to miej odwage podpisac sie nazwiskiem *** anonimie

co za bawół.widzę ze wyraźnie się stresujesz.słuchaj stresman:jesteś za cienki bolesław żeby mnie pouczać.ty się podpisz.pewnie tego nie zrobisz bo jesteś nikim a na forum chciałeś się dowartościować udając jakiś poziom ale z twoją wiedzą to nawet udawać się nie udaje.już ja cię dowartościuję...
Powrót do góry

EnderTKD
Nowy
Nowy

PostWysłany: Pią Kwi 01, 2005 5:13 pm
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

ja w necie swoje nazwisko przy tym nicku podawalem.stresa masz chyba ty bo swojego podac sie boisz.koncze z toba dyskusje anonimowy chamie.idz sobie dalej rozprawiac o niepoprawnosci caro-kann czy francuza.nasz ty arcymistrzu Wink
Powrót do góry

havi
Nowy
Nowy

PostWysłany: Pią Kwi 01, 2005 5:22 pm
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

EnderTKD napisał:
ja w necie swoje nazwisko przy tym nicku podawalem.stresa masz chyba ty bo swojego podac sie boisz.koncze z toba dyskusje anonimowy chamie.idz sobie dalej rozprawiac o niepoprawnosci caro-kann czy francuza.nasz ty arcymistrzu Wink

o jaki bystry.umie przeglądać forum i nawet czytać co nieco ale ze zrozemieniem polszczyzny to już gorzej.stresman chamem to jesteś ty i nic tego nie zmieni nawet twoje żałosne próby podtrzymywania kłótni.*** i robisz z siebie coraz większego idiotę
Powrót do góry

EnderTKD
Nowy
Nowy

PostWysłany: Pią Kwi 01, 2005 7:05 pm
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

nie bede karmil trola.na twoje posty juz nie odpisze podobnie jak przestali to robic inni chamie.niedlugo bedziesz gadal sam ze soba *** ***.
zegnam Wink
Powrót do góry

Last_Knight
Goniec
Goniec

PostWysłany: Pią Kwi 01, 2005 7:05 pm
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

havi napisał:
stresman chamem to jesteś ty i nic tego nie zmieni nawet twoje żałosne próby podtrzymywania kłótni.*** i robisz z siebie coraz większego idiotę

Nie Stresman, tylko (tu było podane nazwisko, ale oazałoa się, że Ender się wstydzi....) epitetów już jednak podważał nie będę....

Ostatnio zmieniony przez Last_Knight dnia Pią Kwi 01, 2005 8:19 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

EnderTKD
Nowy
Nowy

PostWysłany: Pią Kwi 01, 2005 7:33 pm
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

jak podajesz czyjes nazwisko to wypadalo by podac swoje ***.
Powrót do góry

havi
Nowy
Nowy

PostWysłany: Pią Kwi 01, 2005 7:35 pm
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

EnderTKD napisał:
nie bede karmil trola.na twoje posty juz nie odpisze podobnie jak przestali to robic inni chamie.niedlugo bedziesz gadal sam ze soba *** ***.
zegnam Wink

miałeś już nie odpisywać dziesięć postów temu a cały czas nieporadnie coś klecisz i nie możesz wymyśleć nic nowego tylko powtarzasz się jak stara baba.i jeszcze jedno
EnderTKD napisał:
to prawdopodobnie moj ostatni post tutaj - nie ma za bardzo o czym pisac a dziurawe analizy i naiwne dyskusje nie bardzo mnie interesuja

dziurawa to jest twoja imitacja mózgu a naiwny to jesteś ty bo wmawiasz sobie jaki to jesteś szachista ale spójrz prawdzie w oczy jesteś nikim a jak się forum nie podoba to wypad.
EnderTKD napisał:
polskich forow szachowych jest sporo ale wiekszosc prezentuje raczej niski poziom dyskusji-dlatego przenioslem sie na forum zograniczne

tylko błagam nie mów tam że jesteś z polski bo to kompromitacja dla naszego kraju

Ostatnio zmieniony przez havi dnia Pią Kwi 01, 2005 7:41 pm, w całości zmieniany 2 razy
Powrót do góry

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5, 6  Następny
Wszystkie czasy w strefie
www.szachista.com Strona Główna
-> Forum dla Zarejestrowanych
Strona 1 z 6